Restaurante Bran - Moeciu

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.

10 oferte de Restaurante în Bran - Moeciu

sortate după:
70 locuri
Oferim mancare traditionala romaneasca preparata dupa retete foarte vechi reinterpretate si prezentate fine dinning... Igredientele sunt 100 % naturale, totul este productie proprie, painea se prepara cu tehnici moderne care pastreaza neatinse elementele nutritive ale preparatelor. Organizam evenimente pentru persoane fizice inclusiv cele corporate!
Moeciu,
20 locuri
Situat la intrarea
Moeciu, Moeciu de Sus, nr 225
100 locuri
Moeciu, Moeciu de Sus, Bangaleasca, nr. 183
40 locuri
Moeciu, Moeciu de Sus, Cheia, nr. 29, jud. Brasov
60 locuri
Râșnov, Str. Calea Brasovului, nr. 13
50 locuri
Restaurant Piatra Craiului va pune la dispozitie bar, spatiu de parcare, preparate proaspete si bineinteles comfort! Va asteptam cu drag! In aceeasi cladire va punem la dispozitie cazare in 20 camere duble si apartamente dotate cu tv. si bai proprii.
Dâmbovicioara, str. Pesterii - Valea Rea
150 locuri
Restaurant cu capacitate de 150 locuri. Preturi promotionale! La solicitarea turistilor se poate servi masa cu preparate traditionale.
Moeciu, Moeciu de Sus, Principala, nr. 214
180 locuri
Proprietatea este inchisa pentru renovare.
Bran, Branului, nr. 125, jud. Brasov
270 locuri
Amplasat în centrul istoric al oraşului Râşnov, pe strada Ion Creangă, restaurantul Intim este o locaţie care nu poate fi trecută cu vederea. Intim este mereu pregătit să satisfacă cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare şi băuturi, de la cele tradiţionale româneşti la cele internaţionale. O atmosferă plăcută şi rafinată, meniuri variate [...] citește mai mult »
Râșnov, Str. Ion Creanga, Nr. 1, Jud. Brasov
40 locuri
Moeciu, Moeciu de sus, Valea Popii, nr. 108

Bran - Moeciu
languages ro en de hu fr es it