Restaurante Bran - Moeciu

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
alte categorii de cazare:

9 oferte de Restaurante în Bran - Moeciu

sortate după:
Restaurante Moeciu, 100 locuri
Situat la intrarea in Moeciu de Sus, Restaurantul House of River va pune la dispozitie maxim 100 de locuri. La cerere se pot organiza nunti, botezuri, si alte evenimente. Bucatarie traditionala.
Moeciu, Moeciu de Sus, nr 225
Restaurante Dâmbovicioara,
Restaurant Piatra Craiului va pune la dispozitie bar, spatiu de parcare, preparate proaspete si bineinteles comfort! Va asteptam cu drag! In aceeasi cladire va punem la dispozitie cazare in 20 camere duble si apartamente dotate cu tv. si bai proprii.
Dâmbovicioara, str. Pesterii - Valea Rea
Restaurante Râșnov, 60 locuri
Râșnov, Str. Calea Brasovului, nr. 13
Restaurante Râșnov, 270 locuri
Amplasat în centrul istoric al oraşului Râşnov, pe strada Ion Creangă, restaurantul Intim este o locaţie care nu poate fi trecută cu vederea. Intim este mereu pregătit să satisfacă cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare şi băuturi, de la cele tradiţionale româneşti la cele internaţionale. O atmosferă plăcută şi rafinată, meniuri variate [...] citește mai mult »
Râșnov, Str. Ion Creanga, Nr. 1, Jud. Brasov
Restaurante Moeciu, 70 locuri
Oferim mancare traditionala romaneasca preparata dupa retete foarte vechi reinterpretate si prezentate fine dinning... Igredientele sunt 100 % naturale, totul este productie proprie, painea se prepara cu tehnici moderne care pastreaza neatinse elementele nutritive ale preparatelor. Organizam evenimente pentru persoane fizice inclusiv cele corporate!
Moeciu,
Restaurante Moeciu, 40 locuri
Moeciu, Moeciu de Sus, Cheia, nr. 29, jud. Brasov
Restaurante Moeciu, 40 locuri
Moeciu, Moeciu de sus, Valea Popii, nr. 108
Restaurante Moeciu, 150 locuri
Restaurant cu capacitate de 150 locuri. Preturi promotionale! La solicitarea turistilor se poate servi masa cu preparate traditionale.
Moeciu, Moeciu de Sus, Principala, nr. 214
Restaurante Bran, 180 locuri
Va oferim servicii de cazare, restaurant traditional, organizare de festivitati, proiectii 360 si evenimente in Dom (diametru 23m). Locatia se preteaza excelent pentru organizare de: Nunta, cununie Botez Petrecere copii Bal-banchet Eveniment corporate Conferinta - simpozion Team-building Aniversare - petrecere Majorat Receptie, dineu Lasare de produs [...] citește mai mult »
Bran, Branului, nr. 125, jud. Brasov

Bran - Moeciu
languages ro en de hu fr es it