Restaurantul
CANTA CUISINE
0

‹
›
90 locuri, Bușteni, Str. Zamora, nr. 1
Check-in:      Check-out:
Restaurantul CANTA CUISINE a fost conceput pentru a integra o atmosfera confortabila si rafinata cu servicii extravagante, rezultand o experienta romantica si eleganta. Aceasta stabileste starea de spirit pentru o intilnire intima sau orice alta ocazie speciala, alaturi de persoana iubita.

Restaurantului este situat în incredibilul Castel Cantacuzino, iar elegantul design interior il transformă intr-un loc unic in România.

De-a lungul lunilor de vara, puteti servi masa afara pe superba terasa, privind norii ce aluneca prin fata voastra, mangaind varfurile golase ale Bucegilor, in timp ce razele soarelui la apus creează o ambianta de neuitat.
Castelul Cantacuzino din Busteni este unul dintre cele mai spectaculoase monumente istorice din Romania, reintrat in circuitul turistic in anul 2010.
Ansamblul Castelului Cantacuzino este format din 4 corpuri. Pavilionul central are o suprafață de 3.148 mp in total (demisol, parter si etaj) si este construit dintr-o fundatie de beton, pereti de piatra cioplita si acoperis din tigla. 
In pavilionul central se afla o colectie de heraldica reprezentand blazoanele familiilor inrudite prin alianta cu familia Cantacuzino, precum si portrete ale membrilor familiei din ramura munteana. Castelul Cantacuzino a fost amenajat cu vitralii, plafoane cu grinzi pictate, balustrade din lemn, piatra si fier forjat, seminee cu piatra alba si ornamente din mozaic. 


Turistii sunt fascinati de locatia istorica dar si de restaurantul Canta Cuisine, deschis recent in crama Castelului cu o capacitate de 90 locuri. Vara, un loc deosebit al Castelului Cantacuzino il reprezinta terasa acestuia cu o capacitate de 120  locuri, de unde puteti admira abruptul Bucegilor in toata splendoarea lor. 
Castelul Cantacuzino si restaurantul pot fi inchiriate pentru diverse evenimente private si corporate. In curtea castelului se gaseste si o biserica construita in acelasi timp cu acesta. Acestea sunt doar cateva dintre motivele care fac ca acesta splendida locatie sa poate fi cunoscuta de catre turisti.


Program de vizitare:

Luni - Duminica 10.00-18.00
 Tarife intrare: adult 20 lei, pensionari 15 lei, studenti 15 lei, Copii 12-18 ani 10 lei, 06-12 ani 5 lei;
Taxa foto-video: Amatori - foto 10 lei,  video 30 lei;
Profesionisti - foto maximum 1h - 500 lei exterior, 500 lei interior, 800 lei interior+exterior; video maximum 1h 700 lei exterior, 700 lei interior, 1.200 lei interior+exterior;
Intrarea se face din ora in ora incepand cu 10.15; Vizitatorii beneficiaza de ghid profesionist in limba romana.Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Restaurantul CANTA CUISINE.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Bușteni, Str. Zamora, nr. 1

Cartea de Oaspeți


0244 320 520 0244 320 510
languages ro en de hu fr es it