Restaurantul
SURU HOTEL
0

‹
›
40 locuri, Poiana Țapului,
Check-in:      Check-out:
În Restaurantul Suru, totul este despre ceea ce ne înconjoară. Ceva cu adevărat special (…) Munții Bucegi și natura. Bucătăria internațională duce oaspeții noștri într-o călătorie. Peste munți înalți, prin văi adânci, peste râuri, lacuri și pășuni. Drumeții de plăcere prin peisaje neatinse care inspiră încredere în același timp. Vechile cunoștințe sunt combinate cu altele noi, iar accentul nostru culinar este pus pe simplitate și autentic.

Asocieri ale felurilor de mancare gourmet cu vin: Ce vinuri putem consuma în combinatie cu un desert? Ce vin se serveste la masă? Echipa Suru Hotel & Restaurant te ajută cu răspunsul corect și cu alegerea potrivită, un pahar de vin pe terasă, sfaturi clasice, lucruri noi și interesante din Munții Bucegi.

Capacitatea restaurantului și a terasei este de 80 de locuri, iar decorul interior este primitor si minunat. Meniul cuprinde atât preparate tradiționale românești cât și preparate internaționale care îți vor încânta papilele gustative.

Sucuri excelente de fructe, oferim și băuturi cu sau fără alcool.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Restaurantul SURU HOTEL.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Poiana Țapului,

Cartea de Oaspeți


0743 214 084
languages ro en de hu fr es it