Sala de Conferințe
SURU HOTEL
0

‹
›
50 locuri, Poiana Țapului,
Check-in:      Check-out:
Suru Hotel & Restaurant este, de asemenea, locația ideală pentru organizarea de întâlniri de afaceri, workshop-uri, conferințe și de team building corporate. Sala de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri este perfectă pentru orice tip de întrunire. Mesele și scaunele pot fi organizate în format Classroom sau U Shape, iar priveliștea spre munții Bucegi completează cadrul perfect pentru evenimentul dumneavoastră.

Pe lângă faptul că oferă suport tehnic de ultimă oră, vă permite să stabiliți orice tip de întâlnire într-o atmosferă creativă și sofisticată.

Sala de conferințe cu un design rafinat, este ideala și pentru a servi o cafea sau a oferi un bufet cald pentru pauza de masă.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Sala de Conferințe SURU HOTEL.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Poiana Țapului,

Cartea de Oaspeți


0743 214 084
languages ro en de hu fr es it