Restaurante Predeal

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.

3 oferte de Restaurante în Predeal

sortate după:
60 locuri
Hotelul - Restaurant Mountain Breeze din Predeal este locul ideal pentru o vacanţă reuşită la munte sau pentru a organiza diverse întâlniri de afaceri, banchete şi alte evenimente speciale, restaurantul nostru putând susţine evenimente de până la 80 de persoane. Hotelul detine propriul restaurant cu bar, situat la parterul cladirii, însumand 80 de locuri, terasa de vara cu o [...] citește mai mult »
Predeal, Str. Nicolae Balcescu, nr. 10
200 locuri
Restaurantul Gardenia cu capacitate de 200 de locuri, cu terasa, atmosfera eleganta, dotari noi este gazda ideala pentru organizarea oricarui eveniment festiv. Pentru o atmosfera cat mai placuta va oferim: formatie cu muzica live si repertoriu bogat atat international, cat si popular romanesc, program de dansuri populare, spectacol de magie, serate tematice. Salonul Melissa cu 80 locuri are o [...] citește mai mult »
Predeal, Timisul de Sus, Sos. Nationala, nr. 5
200 locuri
Restaurant situat la parterul hotelului. Isi cucereste oaspetii prin preparatele speciale cu specific unguresc, reprezentand optiunea ideala pentru un pranz sanatos sau o cina delicioasa. Restaurantul are capacitate de 200 de locuri si o terasa cu 60 de locuri. Pentru copii am creat meniuri speciale, atractive ca gust si aspect. In restaurant organizam evenimente private si corporate, [...] citește mai mult »
Predeal, str. Trei Brazi, nr. 20, jud. Brasov

Predeal
languages ro en de hu fr es it