Restaurantul
SI SALA DE FESTIVITATI DARIA
0

‹
›
220 locuri, Reghin,
Check-in:      Check-out:
RESTAURANT Daria SALON DE FESTIVITATI 250 locuri

Restaurantul va asteapta pe DN 15 la iesirea din Reghin spre TG. Mures dispune de o capacitate de 250 locuri, ambianta ideala pentru mese festiva- nunti- botezuri,
Am acordat o atentie deosebita design-ului salonului de festivitati Daria din Reghin, pentru ca stim cat de important e sa sarbatoresti cele mai inportante momente din viata cu cei dragi. Experienta unei nunti de neuitat s-au a unei petreceri reusite va ramane intotdeauna intiparita in amintirea oaspetilor nostri.
Pentru ca dumneavoastra sa sarbatoriti un eveniment minunat alaturi de cei dragi, va punem la dispozitie cei mai calificati bucatari, cai mai amabili chelneri si cele mai delicioase preparate.
Salonul de Festivitati Daria este una dintre cele mai elegante locati din zona, dispune de parcare monitorizata, ultra-climatizare, wi-fi,sistem de sonorizare,lumini ambientale, meniu special !
Sala de evenimente Daria Reghin, va poate asigura,confortul de cea mai buna calitatea a servicilor pentru evenimentul dumneavoastra !
Ne puteti gasi si pe Facebook:

https://www.facebook.com/RestaurantDariaReghin/
tel 0740847648

Promotie:PROMO
- Mirii Anului 2018 beneficiaza de 25 % REDUCERE din pretul de lisa, decorul sali gratuit si alte surprize ,pentru rezervarile facute din 2017;
- VA stam La dispozitie inclusiv pentru organizarea nuntilor de noapte;
- Mai avem locuri si in 2017,contactatine !


Sala de evenimente Daria Reghin, va poate asigura,confortul de cea mai buna calitatea a servicilor pentru evenimentul dumneavoastra !
Ne puteti gasi si pe Facebook:

https://www.facebook.com/RestaurantDariaReghin/
tel 0740847648

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Restaurantul SI SALA DE FESTIVITATI DARIA.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Reghin,
0740 847 648
languages ro en de hu fr es it