C A R T A CARTA.ro

Restaurante Timișoara

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Restaurante Timișoara
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
0
Restaurante Timișoara, Calea Lugojului Nr. 7, DN 6
Restaurantul SENATOR

Restaurantul SENATOR se remarca prin eleganta si stil, in armonie cu intreg Complexul hotelier SENATOR. Datorita spatiului flexibil si dotarilor (interior larg cu trei sali de evenimente de diferite capacitati si gradina cu terasa de vara), aici se pot organiza in conditii deosebite: receptii, cocktailuri, aniversari, banchete, nunti, reuniuni de familie sau de firma etc. Un meniu rafinat din [...] citește mai mult »
0
Restaurante Timișoara, str. Strandului, nr. 12 A, Jud. Timis
Restaurantul RAMINA
170
locuri
Amplasat intr-o cladire noua, Restaurant Ramina este locatia ideala pentru un dejun de afaceri, o intalnire cu prietenii, o cina romantica sau o masa festiva. De ce? Pentru ca prezinta o serie de avantaje: o capacitate de 170 de locuri, o sala eleganta, mobilata cu mult bun gust, pozitionat intr-o zona linistita a orasului ceea ce ii confera un anumite nivel de intimitate. Sala poate fi usor [...] citește mai mult »
170 locuri
0
Restaurante Timișoara, Enrico Carusso, nr. 2
Restaurantul CARUSO

Restaurant Caruso cu meniu international.
0
Restaurante Timișoara, str Torontalului, nr. 80
Restaurantul CASA IRIS

Vino în Restaurant Casa Iris şi vei avea parte de un ambient plăcut, servicii impecabile, preţuri atractive şi cele mai gustoase preparate din oraş. La Restaurant Casa Iris găsiţi atmosfera ideală pentru întalniri de afaceri, ceremonii, aniversări, cine romantice într-un cadru intim ! Combinaţie perfectă între clasic şi modern, Casa Iiris este locul în care vei putea asculta [...] citește mai mult »

CARTA.ro
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login