Restaurantul
CASA IRIS
0

‹
›
Check-in:      Check-out:
Vino în Restaurant Casa Iris şi vei avea parte de un ambient plăcut, servicii impecabile, preţuri atractive şi cele mai gustoase preparate din oraş.

La Restaurant Casa Iris găsiţi atmosfera ideală pentru întalniri de afaceri, ceremonii, aniversări, cine romantice într-un cadru intim !

Combinaţie perfectă între clasic şi modern, Casa Iiris este locul în care vei putea asculta întotdeauna muzică pe gustul tău şi vei putea alege din multitudinea de preparate tradiţionale şi internaţionale.

Livrari la domiciliu
- Livrarile se fac intre orele 9-22

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Restaurantul CASA IRIS.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Timișoara, str Torontalului, nr. 80, jud. Timis

Cartea de Oaspeți


0256 425 304 0721 792 277
languages ro en de hu fr es it