încarcă următoarele 200 rezultate pentru Săli de Conferințe Orasul-brasov
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Săli de Conferințe Brașov, 35 locuri
Pentru cei ce doresc sa aiba parte de un spatiu pentru cursuri sau conferinte restranse, cu drag va asteptam. Facilități: Lumină naturală / Întunecare Divizibilitate Aer conditionat Acces internet wireless Spațiu servicii catering Terasă / Loc pentru fumat Toaletă Echipamente: Videoproiector Flipchart Imprimantă, fax Sonorizare Rezervări sală: Brașov, Str. Lungă, Nr. 250, Et.3, [...] citește mai mult »
Brașov, str. Lungă, nr. 250, jud. Brasov
Săli de Conferințe Brașov, 70 locuri
Hotelul Kolping vă pune la dispoziţie săli de conferinţe de diferite mărimi cu lumină naturală si cu acces la Internet (prin cablu sau wireless); Sala de conferinta Transilvania se poate aranja, la cerere, astfel incat sa cuprinda 70 locuri, 44, 40 si 32 si se percepe o taxa de 550 Lei/zi* Sala de conferinta Banat poate cuprinde: 30, 28 sau 24 de persoane si se percepe o taxa de 350 [...] citește mai mult »
Brașov, str. Sandor Petofi, nr. 27
Săli de Conferințe Brașov, 80 locuri
Va punem la dispozitie 4 sali cu o capacitate de 80 locuri.
Brașov, Str. Rosiorilor, nr. 4, jud. Brasov
Săli de Conferințe Brașov,
Spatiile special amenajate se adapteaza cerintelor pentru organizarea unor intalniri de afaceri reusite si creaza atmosfera necesara desfasurarii unor traininguri eficiente. In functie de evenimentul pe care il organizezi, poti opta pentru pauza de cafea sau pentru un pranz de afaceri. Ambianta placuta oferita de salile noastre, meniurile variate si serviciile de calitate asigura reusita [...] citește mai mult »
Brașov, Str. Carpatilor, nr. 60
Săli de Conferințe Brașov, 60 locuri
Brașov, str. Garii Noua, nr. 6, Jud. Brasov
Săli de Conferințe Brașov, 37 locuri
Sala de conferinte a Residence Ambient este situata la etajul 2 a unei cladiri de epoca in cantrul Brasovului, pe strada Castanilor. Facilitati: Aer conditionat, Clima cu 2 zone Lumina naturala Intunecare Servicii catering Echipamente: Acces internet wireless Videoproiector Ecran de proiectie Flipchart cu hartie si markere Whiteboard Laptop, PC - optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
Brașov,
Săli de Conferințe Brașov, 42 locuri
Sala de conferinte 1 este situata la demisolul Pensiunii Ambient , situata in centrul Brasovului , B-dul Iuliu Maniu 62B. Facilitati: Lumina naturala Intunecare Spatii pentru servicii catering Servicii catering Divizibilitate Echipamente: Acces internet wireless Laser pointer Flipchart, hartie, markere Whiteboard Plasma tv/LCD Laptop, PC – optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
Brașov,
Săli de Conferințe Brașov, 45 locuri
Brașov, Dambu Morii, str. Col. Kiss Sandor 102
Săli de Conferințe Brașov, 100 locuri
Sala de conferinte dispune de 100 de locuri.
Brașov, str. Vulcan, nr. 104, jud Brasov
Săli de Conferințe Brașov, 28 locuri
Sala de conferinte 2 este situata la demisolul Pensiunii Ambient , situata in centrul Brasovului , B-dul Iuliu Maniu 62B. Facilitati: Lumina naturala Intunecare Divizibilitate Spatii pentru servicii catering Servicii catering Echipamente: Acces internet wireless Videoproiector Ecran de proiectie Laser pointer Flipchart, hartie, markere Whiteboard Laptop, PC – optional Imprimanta, copiator, [...] citește mai mult »
Brașov,
Săli de Conferințe Brașov, 30 locuri
Pensiunea Confort situata in orasul Brasov va ofera conditii moderne si elegante de cazare, fiind un loc potrivit si pentru organizarea de intalniri de afaceri. Pentru acest scop avem de o sala de conferinte cu capacitatea totala de 30 de locuri.
Brașov, str. Tablei, nr. 27
Săli de Conferințe Brașov, 240 locuri
Şi raţiunea are nevoie de confort! Suntem specialişti în a combina locaţii ideale de întâlniri cu servicii impecabile şi facilităţi de maximă importanţa…pentru şedinţe de management, lansări de produse sau evenimente corporatiste, toate găzuite de excelentul nostru restaurant. Doar o organizare ireproşabilă poate transforma orice întâlnire într-un eveniment [...] citește mai mult »
Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 27

Orasul-brasov
languages ro en de hu fr es it