Săli de Conferințe România

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.

27 oferte de Săli de Conferințe în România

sortate după:
42 locuri
Sala de conferinte 1 este situata la demisolul Pensiunii Ambient , situata in centrul Brasovului , B-dul Iuliu Maniu 62B. Facilitati: Lumina naturala Intunecare Spatii pentru servicii catering Servicii catering Divizibilitate Echipamente: Acces internet wireless Laser pointer Flipchart, hartie, markere Whiteboard Plasma tv/LCD Laptop, PC – optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
Brașov,
240 locuri
Şi raţiunea are nevoie de confort! Suntem specialişti în a combina locaţii ideale de întâlniri cu servicii impecabile şi facilităţi de maximă importanţa…pentru şedinţe de management, lansări de produse sau evenimente corporatiste, toate găzuite de excelentul nostru restaurant. Doar o organizare ireproşabilă poate transforma orice întâlnire într-un eveniment [...] citește mai mult »
Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 27
70 locuri
Hotelul Kolping vă pune la dispoziţie săli de conferinţe de diferite mărimi cu lumină naturală si cu acces la Internet (prin cablu sau wireless); Sala de conferinta Transilvania se poate aranja, la cerere, astfel incat sa cuprinda 70 locuri, 44, 40 si 32 si se percepe o taxa de 550 Lei/zi* Sala de conferinta Banat poate cuprinde: 30, 28 sau 24 de persoane si se percepe o taxa de 350 [...] citește mai mult »
Brașov, str. Sandor Petofi, nr. 27
300 locuri
Sala de Conferinte Carul din Stele ste pentru toti cei ce doresc sa organizeze seminarii, team-building-uri, intalniri de afaceri, lansari produse, dispunem de o sala cu o capacitate maxima 300 de persoane, dotata cu videoproiector, ecran proiectie, flipchart, internet.
Beharca, E 70 Craiova - Filiasi KM 14
200 locuri
Sala de conferinta va pune la dispozitie pana la 200 locuri, Restaurant cu Snack Bar,Gustari Reci,Gustari Calde... Bar; Cazare; Parcare;
Reghin,
60 locuri
Brașov, str. Garii Noua, nr. 6, Jud. Brasov
30 locuri
Păltiniș,
37 locuri
Sala de conferinte a Residence Ambient este situata la etajul 2 a unei cladiri de epoca in cantrul Brasovului, pe strada Castanilor. Facilitati: Aer conditionat, Clima cu 2 zone Lumina naturala Intunecare Servicii catering Echipamente: Acces internet wireless Videoproiector Ecran de proiectie Flipchart cu hartie si markere Whiteboard Laptop, PC - optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
Brașov,
20 locuri
Esti in cautarea inchirierii unei sali de conferinte cu o capacitate mai redusa, pentru a-ti sustine workshop-ul sau cursul?! Gasesti la noi: pe str. Lunga, nr.100 Va propunem spre inchiriere: o sala de conferinte cu o capacitate de 14 (pana la 20 de persoane); oferta de inchiriere este personalizata in functie de cerintele clientilor, tariful fiind aplicat per zi sau per ora. Facilitati: [...] citește mai mult »
Brașov, str. LUNGĂ, nr. 100, jud. Brasov
Spatiile special amenajate se adapteaza cerintelor pentru organizarea unor intalniri de afaceri reusite si creaza atmosfera necesara desfasurarii unor traininguri eficiente. In functie de evenimentul pe care il organizezi, poti opta pentru pauza de cafea sau pentru un pranz de afaceri. Ambianta placuta oferita de salile noastre, meniurile variate si serviciile de calitate asigura reusita [...] citește mai mult »
Brașov, Str. Carpatilor, nr. 60

România
languages ro en de hu fr es it