Săli de Conferințe România

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.

27 oferte de Săli de Conferințe în România

sortate după:
25 locuri
Hotelul dispune deasemenea de o sala de conferinta cu 25-30 de locuri, pt. ntlniri de afaceri, simpozioane
Târgu Mureș, str. Uzinei, nr. 16-18
Păltiniș,
800 locuri
Evenimente memorabile la Centrul de Afaceri al Business Hotel, Conference & SPA Prin multitudinea salilor de conferinte si evenimente, dinamica lor si a personalului inalt calificat veti fi apreciat pentru un eveniment perfect organizat si sincronizat. Veti putea imbina utilul cu placutul, cu o relaxare bine meritata la Aqua Day SPA, cu un bufet suedez pe masura asteptarilor invitatilor dvs. [...] citește mai mult »
Târgu Mureș, str. 1 Decembrie 1918, nr. 250
42 locuri
Sala de conferinte 1 este situata la demisolul Pensiunii Ambient , situata in centrul Brasovului , B-dul Iuliu Maniu 62B. Facilitati: Lumina naturala Intunecare Spatii pentru servicii catering Servicii catering Divizibilitate Echipamente: Acces internet wireless Laser pointer Flipchart, hartie, markere Whiteboard Plasma tv/LCD Laptop, PC – optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
Brașov,
100 locuri
Sala de conferinte dispune de 100 de locuri.
Brașov, str. Vulcan, nr. 104, jud Brasov
50 locuri
Suru Hotel & Restaurant este, de asemenea, locația ideală pentru organizarea de întâlniri de afaceri, workshop-uri, conferințe și de team building corporate. Sala de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri este perfectă pentru orice tip de întrunire. Mesele și scaunele pot fi organizate în format Classroom sau U Shape, iar priveliștea spre munții Bucegi completează cadrul [...] citește mai mult »
Poiana Țapului,
60 locuri
Brașov, str. Garii Noua, nr. 6, Jud. Brasov
50 locuri
Hotelul Miraj dispune de o sala de conferinte dotata corespunzator pentru desfasurarea de traininguri, seminarii, intalniri de afaceri: videoproiector, flipchart, ecran de proiectie, internet wireless, scaune cu masuta de scris.
Poiana Brașov, str. Poiana lui Stechil, nr. 15
Arcul de Triumf Residence este partenerul de succesul afacerii tale. Fie ca este vorba o conferinţă, un training sau o intalnire de afaceri, salile noastre de conferinta va ofera toate facilitatile necesare, de la echipamente moderne la soluţii de catering de înaltă calitate.
București, Str. Clucerului, nr. 19
200 locuri
Hart Hotel are 2 sali de conferinta cu capacitate de 200 de locuri, respectiv 40 de locuri,foaier elegant pentru pauzele de cafea, internet wireless, videoproiector, flipchart, scaune cu masa de scris.
Predeal, Timisul de Sus, Sos. Nationala, nr. 5

România
languages ro en de hu fr es it