Sala de Conferințe PENSIUNEA RENATA 0

‹
›
40 locuri, Săcele, Alexandru Ion Lepadatu, nr. 93, Jud. Brasov

Tarife:

Tarife valabile din data de 01 aprilie 2019 până în data de 22 decembrie 2019:
Tarif pentru SALA DE CONFERINTE - 40 locuri:
• pentru 1 SALA DE CONFERINTE : 500 Lei în timpul săptămânii, 500 Lei în weekend
• pentru sau mai multe: Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
SALA DE CONFERINTE MIARE are capacitatea de a gazdui 40 de persoane si se poate inchiria pentru interviuri, prezentari de produse,pezentari culturale,expozitii,etc.

Se poate inchiria de luni-duminica intre orele 8-22.
Check-in: 8.00     Check-out: 22.00
Pentru rezervari se achita un avans in contul de mai jos ,dupa confirmarea prealabila scrisa pe adresa de e-mail: renatapension@gmail.com.

"Simon Attila Gyula Intreprindere Individuala / Pensiunea Renata din Mun.Sacele, jud Brasov- trateaza confidential toate drepturile prevazute de Regulamentul 2016 / 679 / UE, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, in special la urmatoarele drepturi: dreptul la informare,dreptul la acces date,dreptul de interventii asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,dreptul la opozitie,dreptul la stergerea datelor,dreptul la acces in justitie.Prin rezervare ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu necesitatea prelevarii si prelucrarii a datelor Dvs. cu caracter personal."


SIMON ATTILA GYULA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
C.F. 19507749
Nr.Reg.Com. F08/742/2005
505600-Mun.Sacele.
Str: Al.I.Lapedatu 93. Jud : Brasov
BANCA TRANSILVANIA - SACELE
CONT IBAN: RO21 BTRL 0080 1202 F023 87XX.
SWIFT: BTRL RO 22 BVA

Va multumim!

Descriere:

SALA DE CONFERINTE are capacitatea de a gazdui 40 de persoane si se poate inchiria pentru interviuri, prezentari de produse,pezentari culturale,expozitii,etc.
Pret sala mare de la: 500 RON / zi

La cerere putem oferi Coffee break:

1.Cafea esspresor: 5 RON/pers
2.Sucuri natural: 35 RON/litru
3.Ceai: 4 RON/pers
4.Apa: (plată si carbogazoasă): 8 RON/pers
5.Produse patiserie sărată și dulce 55 RON/ kg
6.Personal de servire și debarasare:-inclus in servicii

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactai telefonic sau prin e-mail. renatapension@gmail.com

Se poate inchiria de luni-duminica intre orele 8-22.

Va asteptam cu drag!


Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Adulți:
Copii:
Camere:
OK
Numele dumneavoastră:
Adresa de email:
Numărul de telefon:
OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

Pentru rezervari se achita un avans in contul de mai jos ,dupa confirmarea prealabila scrisa pe adresa de e-mail: renatapension@gmail.com. "Simon Attila Gyula Intreprindere Individuala / Pensiunea Renata din Mun.Sacele, jud Brasov- trateaza confidential toate drepturile prevazute de Regulamentul 2016 / 679 / UE, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, in special la urmatoarele drepturi: dreptul la informare,dreptul la acces date,dreptul de interventii asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,dreptul la opozitie,dreptul la stergerea datelor,dreptul la acces in justitie.Prin rezervare ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu necesitatea prelevarii si prelucrarii a datelor Dvs. cu caracter personal." SIMON ATTILA GYULA INTREPRINDERE INDIVIDUALA C.F. 19507749 Nr.Reg.Com. F08/742/2005 505600-Mun.Sacele. Str: Al.I.Lapedatu 93. Jud : Brasov BANCA TRANSILVANIA - SACELE CONT IBAN: RO21 BTRL 0080 1202 F023 87XX. SWIFT: BTRL RO 22 BVA Va multumim!

Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Săcele, Alexandru Ion Lepadatu, nr. 93, Jud. Brasov

Cartea de Oaspeți Sala de Conferințe PENSIUNEA RENATA

0729 738 400 0749 936 514 0268 273 459
languages ro en de hu fr es it