Sala de Conferințe PENSIUNEA RENATA 0

‹
›
40 locuri, Săcele, Alexandru Ion Lepadatu, nr. 93, Jud. Brasov

Tarife:

Tarife valabile din data de 14 octombrie 2019 până în data de 20 decembrie 2020:
Tarif pentru SALA DE CONFERINTE - 40 locuri:
• pentru 1 SALA DE CONFERINTE : 500 Lei în timpul săptămânii, 500 Lei în weekend
• pentru 3 sau mai multe: 400 Lei în timpul săptămânii, 400 Lei în weekend
SALA DE CONFERINTE are capacitatea de a gazdui 40 de persoane si se poate inchiria pentru interviuri, prezentari de produse,pezentari culturale,expozitii,etc.

Se poate inchiria de luni-duminica intre orele 8-22.
Check-in: 8.00     Check-out: 22.00
Pentru rezervari se achita un avans in contul de mai jos ,dupa confirmarea prealabila scrisa pe adresa de e-mail: renatapension@gmail.com.

"Simon Attila Gyula Intreprindere Individuala / Pensiunea Renata din Mun.Sacele, jud Brasov- trateaza confidential toate drepturile prevazute de Regulamentul 2016 / 679 / UE, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, in special la urmatoarele drepturi: dreptul la informare,dreptul la acces date,dreptul de interventii asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,dreptul la opozitie,dreptul la stergerea datelor,dreptul la acces in justitie.Prin rezervare ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu necesitatea prelevarii si prelucrarii a datelor Dvs. cu caracter personal."


SIMON ATTILA GYULA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
C.F. 19507749
Nr.Reg.Com. F08/742/2005
505600-Mun.Sacele.
Str: Al.I.Lapedatu 93. Jud : Brasov
BANCA TRANSILVANIA - SACELE
CONT IBAN: RO21 BTRL 0080 1202 F023 87XX.
SWIFT: BTRL RO 22 BVA

Va multumim!

Descriere:

SALA DE CONFERINTE are capacitatea de a gazdui 40 de persoane si se poate inchiria pentru interviuri, prezentari de produse,pezentari culturale,expozitii,etc.
Pret sala : 500 RON /sala/ zi.
La mai mult de 3 zile: 400 RON/sala/zi.

La cerere putem oferi Coffee break:

1.Cafea esspresor: 5 RON/pers
2.Sucuri naturale : 5 RON/pers/pack / la 400 ml.
3.Ceai: 5 RON/pers
4.Apa: (plată si carbogazoasă): 8 RON/pers
5.Produse patiserie sărată și dulce de la 55 RON/ kg
6.Personal de servire și debarasare:-inclus in servicii

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactai telefonic sau prin e-mail. renatapension@gmail.com

Se poate inchiria de luni-duminica intre orele 8-22.

Va asteptam cu drag!


Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

(40 locuri):

Adaugă servicii:

:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

Pentru rezervari se achita un avans in contul de mai jos ,dupa confirmarea prealabila scrisa pe adresa de e-mail: renatapension@gmail.com. "Simon Attila Gyula Intreprindere Individuala / Pensiunea Renata din Mun.Sacele, jud Brasov- trateaza confidential toate drepturile prevazute de Regulamentul 2016 / 679 / UE, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, in special la urmatoarele drepturi: dreptul la informare,dreptul la acces date,dreptul de interventii asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,dreptul la opozitie,dreptul la stergerea datelor,dreptul la acces in justitie.Prin rezervare ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu necesitatea prelevarii si prelucrarii a datelor Dvs. cu caracter personal." SIMON ATTILA GYULA INTREPRINDERE INDIVIDUALA C.F. 19507749 Nr.Reg.Com. F08/742/2005 505600-Mun.Sacele. Str: Al.I.Lapedatu 93. Jud : Brasov BANCA TRANSILVANIA - SACELE CONT IBAN: RO21 BTRL 0080 1202 F023 87XX. SWIFT: BTRL RO 22 BVA Va multumim!

Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Săcele, Alexandru Ion Lepadatu, nr. 93, Jud. Brasov

Cartea de Oaspeți Sala de Conferințe PENSIUNEA RENATA

0729 738 400 0268 273 459
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it