Cazare Vile Valiug fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


4 oferte de Cazare Vile în Valiug

sortate după:
10 locuri, 5 camere
Vila Montana e locul ideal de petrecut timpul liber in orice perioada a anului. Casa de vacanta pune la dispozitia oaspetilor 5 dormitoare 6 băi jacuzzi sauna si gradina spatioasa. Va asteptam!!
Valiug, str. Principala, jud. Caras- Severin
12 locuri, 6 camere
Vila Flavius va pune la dispozitie camere de familie grădină și o terasă în Văliug. La pensiune toate camerele au dulap balcon cu vedere la munte baie privată TV cu ecran plat lenjerie de pat și prosoape. Unitățile vor pune la dispoziție oaspeților o mașină de spălat vase. Băile Herculane se află la 47 km de Vila Flavius iar Reșița este la 15 km. Cel mai apropiat [...] citește mai mult »
Valiug, nr. 702, jud. Caras - Severin
10 locuri, 4 camere
Situată în Văliug în regiunea Caraș-Severin Casa Dealul Crivaia oferă balcon și vedere la grădină. Proprietatea se află la 47 km de Băile Herculane iar oaspeții beneficiază de parcare privată și WiFi gratuit. Această vilă are 4 dormitoare TV cu ecran plat și 2 băi. De asemenea include bucătărie. Vila oferă o terasă. După o zi de drumeții sau schi oaspeții se pot [...] citește mai mult »
Valiug, Bolnovat nr. 767
11 locuri, 4 camere
Vila Blanc este situata in Comuna Valiug jud. Caras-Severin la 3 minute de partia de schi Ponton Casa Baraj. Drumeții schi distracție pe ponton toate intr-un singur loc!!!! Din respect pentru vecini nu agreem petrecerile zgomotoase!!!! Vila Blanc Văliug Crivaia oferă cazare cu parcare privată gratuită. Fiecare unitate de cazare include o bucătărie complet utilată TV cu ecran plat [...] citește mai mult »
Valiug, nr. 621, jud. Caras - Severin

Valiug
languages ro en de hu fr es it