C A R T A CARTA.ro

Pensiunea CASA CU AMINTIRI 3

Pensiunea CASA CU AMINTIRI - Descriere

Pensiunea CASA CU AMINTIRI Pensiunea CASA CU AMINTIRI Pensiunea CASA CU AMINTIRI Pensiunea CASA CU AMINTIRI
Ajunsi in Bran, la casa domnului Marius Nichita, am descoperit farmecul unei case speciale, atmosfera deosebita va da intr-adevar sentimentul de relaxare si libertate.
Pentru o vacanta petrecuta aici simti ca nu mai ai nevoie de mare lucru: muntele este aproape, casa iti asigura tot confortul, iar atmosfera este cu totul speciala,ba mai mult, timpul aici pare sa fi ramas undeva suspendat ca un apanaj al unei modernitati uitate sau inutile.

Pentru cei pasionati de obiecte vechi pretioase si reconditionate... aici e locul potrivit.... casa fiind un expozeu organizat cu finetea unui designer dar in aceelasi timp practic si util.
Pensiunea este pozitionata ...si poate nu intamplator...pe Poarta...asa se numeste zona...fiind descoperita de oamenii cu puteri speciale a fi o zona cu mare incarcatura energetica fiind locul unui portal de energie divina.

Casa Cu Amintiri va pune la dispozitie 5 camere cu bai proprii, living, bucatarie complet utilata, tv cablu in fiecare camera, wi-fi mult spatiu verde, gratar este la paraul din fata casei unde frumusetea si zumzetul acestuia insoteste momentele de relaxare de langa un gratar bine facut.

Casa Cu Amintiri se afla la 300 de metri de partia de schi, pe drumul ce duce spre Vf. Omu fiind ultima casa pe partea stanga inainte de rezervatia naturala Bucegi pastreaza un aer de libertate si intimitate in aceelasi timp.
Zumzetul paraului poate fi auzit de pe oricare geam si balcon....exista si efecte terapeutice ale paraului, acesta oferiind relaxare si deconectare.


Tarifele se negociaza in functie de solicitare (numarul de persoane si durata sejurului).

Cartea de Oaspeți Pensiunea CASA CU AMINTIRI

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login