C A R T A CARTA.ro

Pensiunea CURTEA BRANEANA 4

Pensiunea CURTEA BRANEANA - Descriere

Pensiunea CURTEA BRANEANA Pensiunea CURTEA BRANEANA Pensiunea CURTEA BRANEANA Pensiunea CURTEA BRANEANA
PENSIUNEA "CURTEA BRANEANA" este situata in comuna Bran la o distanta de 1 km de Castelul Bran.

PENSIUNEA CURTEA BRANEANA este compusa din sala de mese cu o capacitate de 40 locuri cu semineu si ferestre foarte mari de unde se poate vedea padurea din preajma pensiunii.
Cele 8 camere sunt structurate pe doua nivele, fiecare camera are grup sanitar propriu, apa calda permanent, tv cablu, balcon.
La demisol se afla sala de conferinta cu o capacitate de 30 locuri cu grup sanitar si o sala de agrement cum masa de ping pong, masa de remy si carti de joc unde turistii isi pot petrece timpul liber. In curte se afla un gratar, leagan si loc de joaca pentru copii.


Pensiunea este amplasata in mijlocul unei teren de aprox 15000 mp intr-un cadru natural exceptional, astfel incat din orice parte a pensiunii privesti muntele se afla in fata ta, oferind astfel turistilor sositi din orasele aglomerate, o adevarata lume de vis, cu multa verdeata si aer curat. Ce isi poate dorii mai mult un turist sosit la o pensiune agroturistica decat sa stea in mijlocul naturii sa auda mieluseii zbierand de la ferma din apropierea pensiunii. Intruchiparea satului de munte romanesc, a unei gospodarii taranesti, unde se coseste si se lucreaza fanul manual nu mecanizat, activitati la care pot participa si turistii cazati in pensiune imbinat cu confortul oferit in Pensiunea CURTEA BRANEANA pot reprezenta locul perfect pentru o vacanta in mijlocul naturii.

Ca puncte de atractie din zona putem amintii Castelul Bran, Pestera Dambovicioara, Cetatea Rasnov, Pestera Rasnov, precum si trasee montane pentru grupuri organizate dornice sa mearga in muntii Bucegi unde se face un popas la stana familiei unde se poate servii un bulz ciobanesc pe jar.

Pentru alte amanunte nu astepta ti sunati ma chiar acum!

Cartea de Oaspeți Pensiunea CURTEA BRANEANA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login