C A R T A CARTA.ro

Pensiunea TRAIAN 2

Pensiunea TRAIAN - Descriere

Pensiunea TRAIAN Pensiunea TRAIAN Pensiunea TRAIAN Pensiunea TRAIAN
Situata la aproximativ 2 km de Castelul Bran, intr-o zona linistita si retrasa, cu o priveliste deosebita asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului fac ca un sejur petrecut la pensiune sa lase cele mai placute amintiri.

Caru natural, turistic si istoric, combinate cu facilitatile de odihna oferite de pensiune si caldura proprietarilor fac ca un sejur petrecutla pensiunea Traian sa lase cele mai placute amintiri.

Pensiunea va ofera cazare in doua cladiri separate, 20 de locuri de cazare in aceasi curte, structurate astfel:
Corpul A este compus din:
- living
- bucatarie complet utilata
- 7 camere duble (cu paturi matrimoniale) cu bai proprii

Corpul B este compus din:
- living
- bucatarie complet utilata
- 3 camere duble (paturi matrimoniale) cu bai proprii si balcon la fiecare camera

Oferim posibilitatea inchirierii integral (la cheie) a ambelor cladiri (20 locuri) unui singur grup sau separat dupa cerinte.

Pensiunea Traian va ofera acces internet wireless gratuit, bai proprii (cu cabina de dus) pentru fiecare camera, frigider, TV cablu, balcoane pentru camerele din corpul B, apa calda si caldura non-stop. Mai dispunem de living, sala de mese, bucatarie complet utilata la dispozitia turistilor, incalzire centrala, curte mare cu multa verdeata si flori, parcare proprie iluminata pe timp de noapte, gratar acoperit, un foisor mare, doua balansoare, leagane pentru copii, mese cu umbrelute, livada de meri.

Cartea de Oaspeți Pensiunea TRAIAN

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login