C A R T A CARTA.ro

Hotel FISHERMAN'S RESORT 4s

Hotel FISHERMAN'S RESORT - Descriere

Hotel FISHERMAN'S RESORT Hotel FISHERMAN'S RESORT Hotel FISHERMAN'S RESORT Hotel FISHERMAN'S RESORT
Hotel de 4****

Va oferim cazare in 22 de camere double, 3 Apartamente si 4 Bungalow-uri VIP. Toate dotate cu toate facilitatile unui hotel modern. Internet WIFI GRATUIT, Televizor LCD cu 102 canale, Bai dotate cu obiecte sanitare de lux. Uscatoare de par, cosmetice de calitate, iar privelistea de vis este un “bonus”. Pentru familiile cu copii, recomandam  apartamentele noastre spatioase. Iar pentru cei care vor conditii VIP si intimitate, bungalowuri-le cu acces direct la lac, sunt solutia perfecta a unei vacante de vis. Pentru a fi siguri de disponibilitatea camerelor, va recomandam sa faceti o rezervare online.

Camere duble

La Fisherman’s Resort avem 22 de camere duble (in curand vor fi 26). Camerele sunt dotate cu toate facilitatile unui hotel de 4****. Suprafete generoase, mobilier de calitate, bai accesorizate. Toate camerele au vedere la lacul Colibita-marea de la munte.

Televizor LCD (104 canale)
Internet Wireless
Minibar
Mini seif in camera
Tarif: 163.50 lei/noapte (TVA inclus)

Apartamente:

La Fisherman’s Resort avem 3 apartamente. Pentru familii numeroase sau pentru cei care doresc un confort sporit, apartamentele din complexul Fisherman’s Resort sunt solutia logica. Suprafete generoase, mobilier de calitatee, sufragerie cu canapea extensibila si loc de relaxare. Bai generoase, spatii luminoase, diverse spatii pentru depozitare. Terase spatioase, cu vedere la lacul Colibita-marea de la munte si multe alte facilitati.

Televizor LCD (104 canale)
Internet Wireless
Minibar
Mini seif in camera
Tarif: 272.50 lei/camera/noapte (TVA inclus)

Bungalow-uri VIP:

Intr-o zona discreta a complexului Fisherman’s, cu acces direct la Marea de la munte, am construit patru Bungalow-uri VIP. Spatii generoase, mobilier si dotari de lux, acces direct la lac, cu ponton propriu. Room service, mic dejun inclus, suprafete vitrate ample, care permit o priveliste de vis.

Televizor LCD (104 canale)
Internet Wireless
Minibar
Mini seif in camera
Room service
Ponton propriu
Tarif: 100 Euro/noapte (TVA inclus)

Restaurant a la carte

Restaurantul Fisherman’s are doua saloane. Salonul Rosu, cu o capacitate de 100 de locuri, este destinat servirii a la carte si pentru evenimente speciale (nunti, botez, petreceri private). Din acest salon exista acces direct la terasa. Salonul All Inclusive este destinat in special persoanelor cazate la noi. Are o capacitate de 60 de locuri si acces la terasa proprie. La Fisherman’s Resort servim preparate A la carte, realizate de catre echipa noastra de bucatari. Preparatele din meniul A la carte sunt realizate dupa retetele Chef Horia Simon, consultantul nostru de specialitate.Pentru ralizarea ptrparatelor noastre, utilizam produse proaspete, pe cat posibil din productie proprie sau ale furnizorilor din zona.

Terasa lacustra

Unul dintre vechile noastre proiect s-a materializat in axeasta vara. Terasa lacustra, construita din lemn, pe piloni, deasupra lacului si acoperita cu stuf. Aici poti bea o bere rece (sau mai multe) si niste mici gustosi, prajiti pe carbuni incinsi, sau poate un carnacior delicios, preparat de catre bucatarii nostri. Muzica buna si programele artistice din serile de week-end te vor face sa te simti la “Vama Veche”. Briza placuta a lacului, privelistea deosebita si accesul la baza nautica, sunt motive suficiente pentru a va face sa reveniti iar si iar pe terasa lacustra. Pentru sezonul urmator pregatim o reteta secreta de mici, care sa-i faca la fel de populari ca pe cei de la celebrul “Cocosatu”.Cartea de Oaspeți Hotel FISHERMAN'S RESORT

72 locuri,
33 camere
din CARTA.ro:
0746 511 961
Colibița, str. Colibita, nr. 49, Bistrita Nasaud
Pagina web:
fishermans.eu
Contactează
Hotel FISHERMAN'S RESORT »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login