Restaurantul FISHERMAN'S RESORT 0

‹
›
100 locuri, Colibița, str. Colibita, nr. 49, jud. Bistrita Nasaud

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Restaurant a la carte

Restaurantul Fisherman’s are doua saloane. Salonul Rosu, cu o capacitate de 100 de locuri, este destinat servirii a la carte si pentru evenimente speciale (nunti, botez, petreceri private). Din acest salon exista acces direct la terasa. Salonul All Inclusive este destinat in special persoanelor cazate la noi. Are o capacitate de 60 de locuri si acces la terasa proprie. La Fisherman’s Resort servim preparate A la carte, realizate de catre echipa noastra de bucatari. Preparatele din meniul A la carte sunt realizate dupa retetele Chef Horia Simon, consultantul nostru de specialitate.Pentru ralizarea ptrparatelor noastre, utilizam produse proaspete, pe cat posibil din productie proprie sau ale furnizorilor din zona.

Terasa lacustra

Unul dintre vechile noastre proiect s-a materializat in axeasta vara. Terasa lacustra, construita din lemn, pe piloni, deasupra lacului si acoperita cu stuf. Aici poti bea o bere rece (sau mai multe) si niste mici gustosi, prajiti pe carbuni incinsi, sau poate un carnacior delicios, preparat de catre bucatarii nostri. Muzica buna si programele artistice din serile de week-end te vor face sa te simti la “Vama Veche”. Briza placuta a lacului, privelistea deosebita si accesul la baza nautica, sunt motive suficiente pentru a va face sa reveniti iar si iar pe terasa lacustra. Pentru sezonul urmator pregatim o reteta secreta de mici, care sa-i faca la fel de populari ca pe cei de la celebrul “Cocosatu”.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Colibița, str. Colibita, nr. 49, jud. Bistrita Nasaud

Cartea de Oaspeți Restaurantul FISHERMAN'S RESORT

0765 741 420 0746 511 961
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it