C A R T A CARTA.ro

Cazare Crișan

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Crișan
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Crișan, Str. Principala, Nr. 60, Jud. Tulcea
Casa ADA - CARTA
tarif nedefinit
Pensiunea Casa Ada dispune de 12 camere cu 2 paturi care pot fi facute pat matrimonial fiecare cu baie proprie, aer conditionat, televizor LCD, cablu TV, internet Wireless, restaurant 50 de locuri care poate fi transformat in sala de conferinte,cu videoproiector, terasa cu bar 50 de locuri, barbeque… Posibilitati de Team building… Un element de originalitate in cadrul pensiunii il ofera [...] citește mai mult »
24 locuri, 12 camere, tarif nedefinit
0
Cazare Crișan, Str. Principala nr.62, Crisan Jud. Tulcea
Casa BOGDAN
100 Lei
Camera dublă twin pentru o singură noapte
CASA BOGDAN Crisan ofera 11 camere de cazare cu doua si trei paturi .Dintre acestea 8 camere dispun de grup sanitar complet, TV, aer conditionat,WI-FI ,si 3 camere dispun de TV, aer conditionat si WI-FI,avand grupul sanitar pe hol fiind astfel asigurate confortul si conditiile cerute pentru un turism de calitate. Gazdele asigura conditii de cazare si transport decente si la cerere isi [...] citește mai mult »
16 locuri, 8 camere, 100 Lei / camera dublă twin pentru o singură noapte
0
Cazare Crișan, str. Principala, nr. 5, jud. Tulcea
Casa CU FLORI
de la
120 Lei
Camera dublă in regim single pentru o singură noapte
CASA CU FLORI va ofera cazare pe malul Canalului Caraorman, in apropierea intersectiei cu Bratul Sulina. Se compune din doua corpuri de cladire, unul in care se afla doua camere,ambele cu pat matrimonial si cealalt corp unde se afla 3 camere (una cu 3 paturi si alte doua aflate la etaj, cu 2 paturi. Camerele sunt dotate cu bai proprii, tv, aer conditionat. Accesul se face din Tulcea numai [...] citește mai mult »
11 locuri, 5 camere, 120 Lei / camera dublă in regim single pentru o singură noapte
0
Cazare Crișan, Crisan, strada Principala, Mal stang, nr. 25, jud. Tulcea
Pensiunea CRISAN
de la
210 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Pensiunea Crisan este o locatie turistica, deschisa in vara anului 2014, clasificata cu 4 margarete de către Autoritatea Naţională pentru Turism si situata pe malul stang al Bratului Sulina la intrarea in satul Crisan din Delta Dunarii, sat declarat inca din anul 1973 "sat turistic" prin Ordinul Ministerului Turismului. Pensiunea dispune de 10 camere din care 4 camere cu pat matrimonial si 6 [...] citește mai mult »
22 locuri, 10 camere, 210 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Crișan, str. Principala, Nr. 34, Tulcea
Pensiunea OVIDIU - CARTA
de la
150 Lei
Camera dublă matrimoniala/twin/tv/baie propie /aer conditionat/ pentru o singură noapte
130 Lei pentru 6 sau mai multe nopți rezervate
Pensiunea Ovidiu**** este situata chiar in mijlocul Deltei Dunarii ,mai exact in comuna Crisan pe bratul Sulina,facand parte din Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii. Capacitate de cazare: - 21 camere duble ,triple,family. - Maxim 55 persoane. Conditii de cazare: Pensiunea Ovidiu**** ofera conditiile optime petrecerii unei vacante ideale in Delta Dunarii. Pensiunea are terasa, [...] citește mai mult »
55 locuri, 21 camere, 150 Lei / camera dublă matrimoniala/twin/tv/baie propie /aer conditionat/ pentru o singură noapte
3
Cazare Crișan, str. Colonistilor Nr.6, Jud. Tulcea, Delta Dunarii
Pensiunea CAMY
139 Lei
Camera dublă twin pentru o singură noapte
Pensiunea ofera 16 camere de cazare cu doua si trei paturi si 3 rulote cu 4 locuri. Cladirea beneficiaza de incalzire centrala si fiecare camera de grup sanitar complet, Tv, Ac, fiind asigurate confortul si conditiile cerute pentru un turism de calitate. Gazdele asigura pensiunea completa si isi delecteaza oaspetii cu mancaruri traditionale si preparate locale. Pensiunea are in dotare salupe [...] citește mai mult »
36 locuri, 16 camere, 139 Lei / camera dublă twin pentru o singură noapte
0
Cazare Crișan, jud. Tulcea, Delta Dunarii
Pensiunea EDEN
tarif nedefinit
Pensiunea "EDEN" este situata în Crişan, localitate în care se bifurcă, cel mai adesea, majoritatea escapadelor în Delta Dunării. ”EDEN” dispune de 10 camere si 2 apartamente cu 24 locuri de cazare. Fiecarea cameră este dotată cu aer condiţionat, baie cu cabină de duş şi uscător de păr, televizor, cablu TV, frigider. Pensiunea este echipată cu centrală termică ce asigură [...] citește mai mult »
24 locuri, 12 camere, tarif nedefinit
0
Cazare Crișan, Jud. Tulcea
Pensiunea CUIBUL CUCULUI
175 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Pensiunea Cuibul Cucului se afla in localitatea Crisan la 47 km de municipiul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina. Localitatea Crisan este punctul central al Deltei, de aici se pot atinge cele mai frumoase si mai pitoresti locuri ale Deltei. Capacitatea locatiei este de 26 locuri in camere cu baie proprie, frigider, tv, digi Tv, aer conditionat. Turistii dornici de liniste se pot relaxa pe [...] citește mai mult »
24 locuri, 11 camere, 175 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Crișan, str. Principala, nr. 72, jud. Tulcea
Pensiunea ANCA
de la
120 Lei
Camera dublă twin pentru o singură noapte
Pensiunea Anca de aflata in inima Deltei Dunarii, pregatita oricand pentru a satisface nevoia oricui de relaxare prin cele mai frumoase activitati si imprejurimi de vis, sporite de confortul oferit de noi, impreuna cu peisaj unicat va asteapta sa va petreceti concediile, excursiile, escapadele intr-un mediu natural nemaivazut pana acum. Indiferent daca sunteti un pasionat al pescuitului, al [...] citește mai mult »
42 locuri, 16 camere, 120 Lei / camera dublă twin pentru o singură noapte
0
Cazare Crișan, Str. Principala, nr. 24, Delta Dunarii
Pensiunea CRISTIANA
149 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Pensiunea Cristiana, situata in localitatatea Crisan, Tulcea, isi deschide portile clientilor iubitori de natura anul acesta (2012), intrand in oferta disponibila pentru circuitul turistic specific deltei dunarii. Accesul la pensiune se face de la Tulcea cu vaporul de pasageri, cataraman, sau racheta rapida. Pensiunea dispune de 5 camere cu paturi duble, fiecare camera avand baie proprie, apa [...] citește mai mult »
10 locuri, 5 camere, 149 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
4s
Cazare Crișan, Jud. Tulcea, Delta Dunarii
Hotel SUNRISE
tarif nedefinit
Sunrise si Satul Pescaresc asigura cazare in Delta Dunarii in 73 de camere duble dotate cu tv, cablu tv, minibar, telefon, aer conditionat, incalzire proprie si acces internet. Sunrise este punctul ideal de plecare catre unele dintre cele mai inedite locuri din Delta Dunarii : spre sud Caraorman, lacurile Puiu si Rosu, spre nord pe bratele Dunarii Vechi catre Mila 23 iar pe celalalt brat [...] citește mai mult »
146 locuri, 73 camere, tarif nedefinit
0
Cazare Crișan, nr. 1
Hanul PESCARILOR
de la
200 Lei
Camera dublă matrimoniala pentru o singură noapte
Satul Crișan, aflat la 50 de kilometri de municipiul Tulcea, are o lungã istorie piscicolã. Chiar și azi, principala activitate a localnicilor este pescuitul. Poziția satului îl predispune pentru astfel de activitãți - ea se aflã pe cel mai navigat canal din Delta Dunãrii, Sulina. În acest loc cu tradiție pescãreascã s-a deschis Hanul Pescarilor Crișan. Hanul Pescarilor Crisan [...] citește mai mult »
16 locuri, 8 camere, 200 Lei / camera dublă matrimoniala pentru o singură noapte

CARTA.ro
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login