încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Uzlina
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
Pensiunea PRODELTA
3
Cazare Uzlina, 28 locuri, 14 camere
Pensiunea PRODELTA
Tarifele pentru astăzi:
de la
85 Lei
Camera dublă twin pentru o singură noapte
Pensiunea Prodelta ofera cazare la Uzlina in Delta Dunarii, facilitati agrement, pescuit, birdwathing, plimbari cu barca, trasee turistice.
Uzlina, Judetul Tulcea, Delta Dunarii
Hotel GULLIVER DELTA RESORT
3s
Cazare Uzlina, 92 locuri, 29 camere
Hotel GULLIVER DELTA RESORT
tarif nedefinit
Hotelul se intinde pe o suprafata de 10 000 mp si are acces direct atat la bratul Sf. Gheorghe cat si la canalul Uzlina. Genius Delta Resort pune la dispozitia turistilor mai multe pontoane ideale atat pentru partide de pescuit de neuitat cat si pentru a admira frumusetile naturii. Genius Delta Resort pune la dispozitia turistilor mai multe pontoane ideale atat pentru partide de pescuit de [...] citește mai mult »
Uzlina, com. MURIGHIOL, Jud Tulcea
Pensiunea TAMARIN - CARTA
3
Cazare Uzlina, , 25 camere
Pensiunea TAMARIN - CARTA
tarif nedefinit
COMPLEXUL TURISTIC TAMARIN ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna de neuitat, in inima Deltei Dunarii, imbinand traditiile si felul de viata al localnicilor cu confortul si conditiile cerute de standardele unui turism de calitate, in cadrul PENSIUNII AGROTURISTICE TAMARIN, clasificata la categoria „Pensiune agroturistica 3 margarete”, membru ANTREC. COMPLEXUL [...] citește mai mult »
Uzlina, comuna Murighiol, judetul Tulcea
Pensiunea LA MIHAI
3s
Cazare Uzlina, 24 locuri, 12 camere
Pensiunea LA MIHAI
Tarifele pentru astăzi:
150 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Pensiunea La Mihai este situata in Judetul Tulcea, Comuna Murighiol Sat Uzlina si este baza ideala pentru a explora Delta Dunarii si lacurile din apropiere, canalele, ghiolurile si diferite locuri de pescuit din aceasta zona.Pensiunea este compusa din 6 cabane a cate 2 camere fiecare(dormitor si sufragerie), capacitate maxima de cazare 24 de persoane. Se poate pescui in lacurile din [...] citește mai mult »
Uzlina, Delta Dunarii
Pensiunea CASA DINTRE SALCII - CARTA
Cazare Uzlina, 26 locuri, 12 camere
Pensiunea CASA DINTRE SALCII - CARTA
Tarifele pentru astăzi:
240 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Pensiunea "Casa dintre salcii", va asteapta în minunatul peisaj al Deltei Dunarii! Constructia initiala, o casa de vacanta pentru relaxarea unei familii si a prietenilor iubitori de balta si peste, a devenit în cativa ani o mica pensiune ce doreste sa personalizeze contactul omului cu natura, aducându-va aproape de spiritul si viata linistita a acestor locuri. Capacitatea de cazare: - 12 [...] citește mai mult »
Uzlina, Comuna Murghiol, Judetul Tulcea

CARTA.ro:
Uzlina
languages ro en de hu fr es it