încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Mangalia
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
Apartamentul PAUL
Cazare Mangalia, 5 locuri, 2 camere
Apartamentul PAUL
Tarifele pentru astăzi:
100 Lei
Apartament 2 camere pentru o singură noapte - 5 locuri
Apartament 2 camere, confort 2, renovat, utilat cu frigider, aragaz, aer conditionat, televizor, calculator+internet, apa calda, situat la aproximativ 15 min de mers spre plaja, 2 supermarketuri in apropiere.
Mangalia, Str. 1 Decembrie, Bl. B 1, Sc. B, jud. Constanta
Vila BEYAZ
Cazare Mangalia, 14 locuri, 6 camere
Vila BEYAZ
Tarifele pentru astăzi:
de la
100 Lei
Camera dublă nr. 1, nr. 4 pentru o singură noapte
La vila Beyaz Mangalia diminetile incep cu un ceai sau o cafea turceasca! Vila „Beyaz”, nou deschisa in 2016, se afla in centrul orasului Mangalia la numai 4-5 min distanta de plaja. Vila este dotata cu 3 camere duble, 2 camere triple si o camera family (pat dublu + doua paturi suprapuse 90x200), gradina, terasa, foisor cu aragaz, frigider, chiuveta si un minim de vesela, permitand [...] citește mai mult »
Mangalia, Str. Petru Maior, nr. 9 B, jud. Constanta
Apartament GRIGORE
Cazare Mangalia, 4 locuri, 2 camere
Apartament GRIGORE
Tarifele pentru astăzi:
100 Lei
Camera single pentru o singură noapte
Apartamentul este complet utilat si mobilat, in zona Saturn la 3 minute de plaja Diana. In fiecare camera sunt paturi matrimoniale. Apartamentul este utilat cu o bucatarie complet utilata, aer conditionat, wi-fi, terasa-balcon, televizoare in ficare camera plus bucatarie.
Mangalia, str. Rozelor, Bl. A3, Sc. B, Ap. 17, jud. Constanta
Apartament CARTA DAVID
Cazare Mangalia, 3 locuri, 2 camere
Apartament CARTA DAVID
tarif nedefinit
Va oferimm cazare in apartament cu 2 camere spatioase, curate, la 10 minute de plaja Mangalia. Dotari: bucatarie utilata, apa calda non-stop, loc de relaxare (gradina), camere spatioase, wifi, parcare asigurata in fata scarii, televizor in fiecare camera, supermarket Penny si Bila in apropiere! Nu se accepta animale de companie. Va asteptam pentru o vacanta de neuitat la Cetatea Callatis!
Mangalia, str. Albatros, nr. 7, jud. Constanta
Apartament TMS HOME 1
Cazare Mangalia, 6 locuri, 2 camere
Apartament TMS HOME 1
tarif nedefinit
Închiriez apartament la cheie regim hotelier, complet mobilat si utilat modern, la tarife exceptionale! Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie si baie, fiecare dintre acestea sunt utilate corespunzator si recent renovate. In centrul Mangaliei la o distanță de plaja 1 minut. Celelalte statiuni sunt usor accesibile aflandu-se in apropriere; inclusiv Sanatoriul Balnear Mangalia. Ca [...] citește mai mult »
Mangalia, Sos. Constantei, jud. Constanta
Garsoniera GEO
Cazare Mangalia, 2 locuri, 1 camere
Garsoniera GEO
Tarifele pentru astăzi:
90 Lei
Garsonieră pentru o singură noapte - 2 locuri
Situata in Mangalia, foarte aproape de statiunea Saturn, la nici 5 minute de plaja Diana si foarte aproape de gara, va punem la dispozitie o garsoniera la cheie. Garsoniera este decomandata , curata si spatioasa, frumos mobilata ,pat matrimonial de 2 locuri + posibilitate suplimentare cu pat de 1 loc . Bucataria este complet utilata pentru pregatirea mesei, apa calda in permanenta, tv. [...] citește mai mult »
Mangalia, str. Rozelor, nr. 29, jud. Constanta
Apartament LA POPEȘTI
Cazare Mangalia, 6 locuri, 3 camere
Apartament LA POPEȘTI
tarif nedefinit
Apartament de închiriat, 3 camere, 2 bai, bucătărie, balcon.
Mangalia, str. Oituz, nr. 90, bl. P1, ap. 17, jud. Constanta
Apartament MANGALIA
Cazare Mangalia, 6 locuri, 3 camere
Apartament MANGALIA
tarif nedefinit
Apartament la cheie 3 camere, 2 bai, la 5 min. distanta pe jos. Apartamentul se afla la etajul 3 din 8 (bloc turn cu lift) este confort 0 si renovat in 2014 cu mobilier nou. Este decomandat si compus din: - 3 camere (6+2 pers) - bucatarie complet echipata: Frigider, Aragaz, Vesela, Tacamuri, Cratite - 2 bai cu apa calda in permanenta (boiler mare electric) - balcon mare cu vederea spre [...] citește mai mult »
Mangalia, B-dul Callatis
Vila REVY
Cazare Mangalia, 18 locuri, 6 camere
Vila REVY
tarif nedefinit
Ofer cazare la 10 minute de mers pe jos pana la plaja, in 6 camere cu baie proprie, apa calda non-stop frigider, Tv cablu, internet. Camerele au un pat matrimonial si unu single. turistii au acces la bucataria comuna.
Mangalia, Jud. Constanta
Apartament TMS HOME 2
Cazare Mangalia, 6 locuri, 2 camere
Apartament TMS HOME 2
tarif nedefinit
Inchiriez apartament comod pentru plaja Saturn si Mangalia - 5 min. distanta pe jos. Celelalte statiuni sunt usor accesibile aflandu-se in apropriere; inclusiv Sanatoriul Balnear Mangalia. Apartamentul confort 0 renovat in 2014 cu mobilier nou este decomandat si compus din: - 2 camere (4+2 pers) - bucatarie complet echipata: Frigider, Aragaz, Vesela, Tacamuri, Cratite - baie cu apa calda in [...] citește mai mult »
Mangalia, B-dul Callatis, Jud. Constanta
Garsoniera DORA
Cazare Mangalia, 4 locuri, 1 camere
Garsoniera DORA
Tarifele pentru astăzi:
120 Lei
Întreaga locație pentru o singură noapte - 4 locuri
Situata la 5 minute de mare, langa parcul Diana Saturn, intre Mangalia si Saturn, oferim 4 locuri de cazare cu toate utilitatile si loc de parcare.
Mangalia, Str. Ernes Juvara, nr. 6, jud. Constanta
Apartament MIHAITA
Cazare Mangalia, 5 locuri, 2 camere
Apartament MIHAITA
tarif nedefinit
Va oferim cazare in apartament 2 camere, decomandate, complet Rezervările se fac pentru sejururi de minim 5 nopți Va asteptam cu drag!!
Mangalia, Soseaua Constantei, Nr. 25 ,Jud. Constanta
Vila DIANA
Cazare Mangalia, 12 locuri, 5 camere
Vila DIANA
Tarifele pentru astăzi:
100 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Vila Diana ofera cazare in Mangalia si este compusa din 4 garsoniere cu intrari separate de pe terasa si un apartament cu 2 camere, baie si bucatarie. Garsonierele sunt dotate cu baie si bucatarie fiecare, apa calda non- stop, aer conditionat, aragaz, tv. Vila Diana este situata la 5 min de plaja din Mangalia. Servicii si facilitati unitate de cazare Vila Diana: * frigider * aer [...] citește mai mult »
Mangalia, Bulevardul 1 Decembrie, Jud. Constanta
Apartament ALEX
Cazare Mangalia, 4 locuri, 2 camere
Apartament ALEX
tarif nedefinit
Avem camere de inchiriat, conditii foarte bune, aproape de plaja, wi-fi.
Mangalia, jud. Constanta
Apartament ELIF - CARTA
Cazare Mangalia, 4 locuri, 1 camere
Apartament ELIF - CARTA
tarif nedefinit
Apartamentul Elif este compus din doua incaperi cu o suprafata totala de 50 mp din care 10 mp balcon din care se vede Marea Neagra. Distanta pana la plaja este de 200 metrii, cinci minute de mers pe jos pana la plaja Diana sau Paradiso, la aceeasi distanta si pana la gara In zona sunt spatii comerciale alimentare si nealimentare. La parter este un living cu canapea extensibila si o bucatarie [...] citește mai mult »
Mangalia, str. Ernest Juvara, nr. 43

CARTA.ro:
Mangalia
languages ro en de hu fr es it