încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Neptun
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

Cazare Neptun, 4 locuri, 1 camere
Disponibil pentru 4 adulti si 1 copil, dotat cu tv si internet wirless in living si in dormitor, la etajul 1, jaluzele exterioare si interioare, canapea extensibila, pat dublu, mobilier nou, aer conditionat, balcon, bucatarie complet utilata, cuptor microunde, blender, filtru de cafea aragaz, frigider, masina de spalat rufe. Este situat in centrul statiunii Neptun la aproximativ 10 min de plaja, [...] citește mai mult »
Neptun, str. Plopilor, nr. 2, Jud. Constanta
Cazare Neptun, 4 locuri, 1 camere
Apartamentul Coral este situat in centrul statiunii Neptun, langa hotel Prahova. Disponibil pentru 4 adulti si 1 copil. Dispune de bucatarie complet utilata mobilier nou - aragaz, frigider, filtru de cafea, cuptor microunde, vesela masina de spalat rufe. In apropiere se afla Parc aventura pentru adulti si copii. Apartamentul are 2 camere, etaj 2, aer conditionat, internet, televizor in fiecare [...] citește mai mult »
Neptun, str. Plopilor, nr. 4 A
3s
Cazare Neptun, 630 locuri, 266 camere
AGORA Hotel*** cunoscut in trecut sub denumirea de Hotel ROMANTA, si-a redeschis portile dupa ce a beneficiat in toamna 2018 – primavara 2019 de ample procese de renovare si modernizare, in acest moment oferind turistilor sai interioare amenajate modern si confortabil. AGORA Hotel*** este pozitionat la 200 metri distanta de zona centrala a statiunii Neptun, in imediata apropiere a numeroase [...] citește mai mult »
Neptun, Str. Plopilor, Nr. 1

Neptun
languages ro en de hu fr es it