Cazare Odorheiu Secuiesc fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


4 oferte de Cazare în Odorheiu Secuiesc

sortate după:
2
10 locuri, 5 camere
Pensiunea Orban va ofera 10 locuri de cazare in 5 camere duble. La parter se afla un living, o bucatarie echipata modern, cu frigider, apa calda si rece, aragaz pentru gatit, cuptor cu microunde, masina de spalat automata. Tot la parter mai avem o camera cu pat dublu si o baie. La etaj se afla patru camere cu 2 paturi si baia cu apa calda, dotat cu dus, WC. Pensiunea noastra avand constructie [...] citește mai mult »
Odorheiu Secuiesc, str Croitorilor, nr. 1/15, jud. Harghita
2s
40 locuri, 14 camere
Pensiunea Laguna va ofera cazare in apropierea orasului Odorheiu Secuiesc mai exact in Cadiseni langa Creasta Rez si raul Tarnava Mare. Aici se gaseste una dintre pensiunile care se numeste Pensiunea Laguna este un loc linistit provincial si in acelasi timp cu aspectul sau modern atrage atentia turistilor si calatorilor. Cazare: asigura cazare pentru 40 persoane cu 2 3 4 paturi cu televizor [...] citește mai mult »
Odorheiu Secuiesc, str. Livezilor, nr. 18, jud. Harghita
3
60 locuri, 20 camere
Unitate de cazare situata la 30 Km de Praid!!! Pensiunea Romantika - este la 2,8 km de la centrul orasului Odorheiu Secuiesc - in directia Miecurea Ciuc; 15 camere si 2 apartamente, avand in total 60 de locuri. Camerele sunt moderne, spatioase, cu incalzire centrala si sunt dotate cu televizor color pe cablu, incalzire centrala cu termostat si baie separata cu dus pentru fiecare camera. [...] citește mai mult »
Odorheiu Secuiesc, str. Beclean, nr. 194, jud. Harghita
12 locuri, 4 camere
Pensiunea Bosnyak se află la poalele Munţilor Harghita la periferia oraşului Odorheiu Secuiesc în Cădişeni la 3 km de centrul oraşului. Pensiunea dispune de 4 camere duble capacitatea totala de cazare fiind de 12 locuri. Camerele sunt dotate cu televizor. Totodată două bucătării complet utilate şi o sală de mese stau la dispoziţia oaspeţilor. Apa caldă şi internetul este [...] citește mai mult »
Odorheiu Secuiesc, Str Livezilor, nr. 14, jud. Harghita

Odorheiu Secuiesc
languages ro en de hu fr es it