Obiective Turistice Ciocănești

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.

2 oferte de Obiective Turistice în Ciocănești

sortate după:

Casa Muzeu Țăran Leontina

Obiective Turistice Ciocănești,
Casa Muzeu Țăran LeontinaSatul Ciocanesti, prin frumusetea de unicat a caselor sale, este o adevarata localitate-muzeu. Chiar daca Ciocanestiul pare un simplu sat de munte, locuitorii au facut din comuna lor un adevarat obiectiv turistic. Calatorii care au trecut pe aici au ramas impresionati de Muzeul Satului, o casa veche care apartine batrânei Leontina.

Între zidurile decorate cu motive populare sunt asezate la loc de cinste covoare, carpete si stergare lucrate într-o viata de taranca. Micul muzeu cuprinde si costume populare traditionale din zona Bucovinei, pastrate cu grija de gazda. Pe mesele din cele doua camarute sunt expuse fotografii înramate cu grupurile de straini care au trecut pragul muzeului.

Muzeul Naţional al Ouălor Încondeiate

Obiective Turistice Ciocănești, Str. Principala
Muzeul Naţional al Ouălor ÎncondeiateMuzeul Naţional al Ouălor Încondeiate de la Ciocăneşti este unul din putinele muzee de acest fel din România în care sunt expuse ouă încondeiate de maeștri și artiști din toată țara. Colecțiile cuprind peste 3000 de ouă încondeiate care provin atât din Ciocănești și alte părți ale Bucovinei, cât și din alte zone ale țării.

Telefon: 0744.589977

Prețul biletelor:
Adulți – 2 lei
Copii – 1 lei
Grupuri – 1,5 lei

Programul de vizită: zilnic între orele 08.00-16.00

Ciocănești
languages ro en de hu fr es it