Cazare Pensiuni Murighiol fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


5 oferte de Cazare Pensiuni în Murighiol

sortate după:
8 locuri, 4 camere
Va invitam la o ciorba de peste in Murighiol la cabana domnului Gheorghe Leonte. Mentionez ca sunt 4 camere, fiecare camera fiind mobilata si dotata cu o baie. Cabana a fost renovata recent, e intr-o stare foarte buna. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numarul de telefon din anunt. Va astept cu drag!
Murighiol, str. Agricultorilor, nr. 4, Delta Dunarii
25 locuri, 10 camere
Pensiunea "Cristiana" este situata in Delta Dunarii pe malul Lacului Murighiol la intrarea in Murighiol pe partea stanga. Pozitionarea in inima Deltei Dunarii face din Pensiunea Cristiana un loc ideal pentru a petrece clipe de relaxare pentru organizarea de excursii cu barca sau salupa si expeditii de cercetare pescuit si vanatoare in zonele de interes ale deltei : Rosu Matita Sulina Dranov [...] citește mai mult »
Murighiol, Delta Dunarii
45 locuri, 17 camere
Pensiunea detine 17 unitati de cazare: - 4 camere duble standard (dotate modern cu internet tv uscator de par telefon aer conditionat si baie proprie separata) - 7 camere duble confort (dotate modern cu internet tv uscator de par telefon aer conditionat si baie in camera) - 1 camere dubla family (dotata modern cu internet tv uscator de par telefon aer conditionat paturi in spatiu comun si baie [...] citește mai mult »
Murighiol, str. Muzicii Nr. 1, jud. Constanta
20 locuri, 10 camere
Casa Uzlina se afla in comunica Murighiol,sat Uzlina,judetul Tulcea. Casa are 10 camere ,fiecare camera are grup santitar propriu ,aer conditionat. Un loc mirific in inima Deltei aproape de lacuri, de minunatiile care ni le ofera natura . Va invitam sa descopeiti Delta Dunarii. Casa Uzlina ,este situata in comuna Murighiol ,pe canalul Uzlina. Casa acomodeaza 20 de persoane in camere cu pat [...] citește mai mult »
Murighiol,
14 locuri, 7 camere
Pensiunea Nufarul Galben este situata in centrul localitatii Murighiol din Delta Dunarii, in imediata apropiere a Lacului Murighiol (in limba turca inseamna lacul violet). Pensiunea este construita in stil traditional, specific zonei, fiind acoperita cu stuf si ofera conditii de cazare moderne, la cele mai inalte standarde de confort, odihna si relaxarea fiind depline. Indiferent daca sunteti un [...] citește mai mult »
Murighiol, Str. Pompierului, nr. 7, Jud. Tulcea, Delta Dunarii

Murighiol
languages ro en de hu fr es it