Cazare Pensiuni Tulcea fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare Pensiuni în Tulcea

sortate după:
3s
51 locuri, 23 camere
Vila-Restaurant Ramona Tulcea este situat la mai puţin de 1km de centrul orasului Tulcea, pe str. Gavrilov Corneliu nr. 298a cartierul Big. Restaurantul are o capacitate de 50 de locuri în interior şi 36 de locuri pe terasă. Clienţii iubitori de preparate culinare tradiţionale româneşti, vor găsi aici “bucate” pregătite din ingrediente proaspete completate de servicii [...] citește mai mult »
Tulcea, str. Gavrilov Corneliu, nr. 298 A
22 locuri, 10 camere
Pensiune Rico se află în Tulcea și oferă unități de cazare Oaspeții au la dispoziție un bar. De asemenea, beneficiază de WiFi gratuit și aer conditionat și de parcare privată gratuită. Camerele sunt dotate cu TV prin cablu. Unele unităţi includ și o zonă de relaxare. Anumite camere au terasă sau balcon. Pentru un plus de confort, oaspeţilor li se asigură articole de toaletă [...] citește mai mult »
Tulcea, str. Elizeului, nr. 60, jud. Tulcea
2s
34 locuri, 16 camere
Pensiunea Nicol este situata in partea de vest a orasului Tulcea pe strada principala. Cladirea este noua cu 2 nivele iar la parter magazin tip supermarket. Pentru cazare sint amenajate 16 camere cu 2-3 paturi sau matrimoniale cu tot confortul necesar turistului aflat in tranzit: parcare baie cu dus in camera tv internet wireless etc. Facilitam excursii sau transport in Delta Dunarii.
Tulcea, str. Isaccei, nr. 56, jud. Tulcea

Tulcea
languages ro en de hu fr es it