încarcă următoarele 200 rezultate pentru Restaurante Zona Bistrița
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Restaurantul MORARIU
Restaurante Bistrița, 240 locuri
Restaurantul MORARIU
240
locuri
Pensiunea Morariu*** imbina rafinamentul cu eleganta si cu bunul-gust, atat in ceea ce priveste ambianta cat si mancarurile gatite dupa retetele traditionale sau internationale. Avand o capacitate între 200 si 240 de locuri, Pensiunea Morariu*** nu este doar o sala de nunti, botezuri si banchete, ci propune o maniera proprie de a celebra evenimentele festive din viata ta. Prin [...] citește mai mult »
Bistrița, DN 17C
Restaurantul FISHERMAN'S RESORT
Restaurante Colibița, 100 locuri
Restaurantul FISHERMAN'S RESORT
100
locuri
Restaurant a la carte Restaurantul Fisherman’s are doua saloane. Salonul Rosu, cu o capacitate de 100 de locuri, este destinat servirii a la carte si pentru evenimente speciale (nunti, botez, petreceri private). Din acest salon exista acces direct la terasa. Salonul All Inclusive este destinat in special persoanelor cazate la noi. Are o capacitate de 60 de locuri si acces la terasa proprie. La [...] citește mai mult »
Colibița, str. Colibita, nr. 49, jud. Bistrita Nasaud
Restaurantul MONTANA RESORT
Restaurante Colibița,
Restaurantul MONTANA RESORT

Colibița,
Restaurantul GOMAR LUX
3s
Restaurante Bistrița, 280 locuri
Restaurantul GOMAR LUX
280
locuri
Ne face o deosebita placere sa va invitam sa fiti oaspetii restaurantului Gomar Lux, unde veti putea savura cele mai gustoase si alese preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala, alaturi de un foarte bogat sortiment de bauturi care vor satisface toate gusturile. Am deschis portile larg al acestui restaurant in luna august a anului 1998 cu o sala pentru 100 de persoane , [...] citește mai mult »
Bistrița,

CARTA.ro:
Zona Bistrița
languages ro en de hu fr es it