încarcă următoarele 200 rezultate pentru Restaurante Săcele
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Restaurante Săcele, 40 locuri
Restaurantul functioneaza cu circuit inchis la capacitate de max. 40 locuri. Terasa pensiunii are o capacitate de max. 50 de locuri ( numai vara ) Organizam : Evenimente de familie , team builinguri pentru firme, seminarii, conferinte, prezentari de produse. Gratarul poate fi folosit doar de personalul autorizat. La cerere va oferim meniu mix grill.Vezi rubrica tarife.Va multumim de [...] citește mai mult »
Săcele,
Restaurante Săcele, 250 locuri
IN ACEASTA PERIOADA SE FAC DOAR LIVRARI LA DOMICILIU PROGRAM DE LUCRU 11.00 PANA LA 21.30 PIZZERIA BELLA ESTE INCHISA PENTRU CLIENTI CARE DORESC SA VINA IN RESTAURANT IN PEEIOADA 18.03.2020 PANA IN 16.04.2020. IN ACEASTA PERIOADA SE FAC DOAR LIVRARI LA DOMICILIU La Pizza Bella va asteapta multe feluri de pizza coapte pe vatra. La prepararea lor folosim numai ingrediente [...] citește mai mult »
Săcele, B-dul, Brasovului, nr. 76, Jud. Brasov
Restaurante Săcele, 80 locuri
Restaurantul Tinelu va asteapta intr-un mediu cald si primitor sa petreceti alaturi de prieteni , rude si famlie . Restaurantul ofera bucate traditional romanesti la preturi atragatoare .Restaurantul Tinelu organizeaza mese festive nunti , botezuri , cununii , banchete ,zile onomastice ,petreceri de familie sau de firma parastase si alte evenimente la preturi atractive incepand de la 90 ron / [...] citește mai mult »
Săcele,

CARTA.ro:
Săcele
languages ro en de hu fr es it