C A R T A CARTA.ro

Apartament EUGEN PASCU 0

Apartament EUGEN PASCU - Descriere

Apartament EUGEN PASCU Apartament EUGEN PASCU Apartament EUGEN PASCU Apartament EUGEN PASCU
Baia Mare aniverseaza anul acesta 120 ani de la infiintarea Coloniei Pictorilor. Apartamentul Eugen Pascu este dedicat artistului cu nume omonim, care a dus mai departe munca depusa de Hollosy Simon, respectiv de Ferenczy Karolly. Istoria ultimilor doi o puteti afla atat la Colonie, cat si in camerele speciale dedicate de Pensiunea Pictorilor lor. Eugen Pascu este continuatorul muncii celor doi, anii 1920-1940, fiind cei mai buni ai artistului, care a pictat si s-a jertfit in orasul Baia Mare.

Apartamentul Eugen Pascu a fost realizat la standarde europene. Munca s-a concretizat printr-un apartament format din doua camere, living si dormitor. Ambele camere dispun de TV, internet WIFI si incalzire centrala. Dormitorul este format dintr-un pat cu o saltea 160x200, dulap si de doua noptiere. Doua bai, una formata din dus si chiuveta, respectiv WC si chiuveta, se afla in ultima camera.

Va asteptam sa aflati mai multe despre istoria orasului Baia Mare, pentru ca scoala baimareana de pictura a pus orasul nostru pe harta europeana a culturii inca de la inceputul secolului XX.

Apartamentul se afla in centrul orasului, la doar cateva minute de mers pe jos de Centrul Vechi si la doar 100 metri de Parcul Municipal "Regina Maria". Apartamentul Eugen Pascu este un produs pus la dispozitie de Pensiunea Pictorilor.

Cartea de Oaspeți Apartament EUGEN PASCU

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login