C A R T A CARTA.ro

Pensiunea PICTORILOR 3s

Pensiunea PICTORILOR - Descriere

Pensiunea PICTORILOR Pensiunea PICTORILOR Pensiunea PICTORILOR Pensiunea PICTORILOR
Pensiunea Pictorilor a fost deschisa in anul 2009. De atunci, fiecare an a insemnat imbunatatirea serviciilor si confortului turistilor. Numele provine de la Colonia Pictorilor, care se afla vizavi. Un loc de vis, inconjurat de pomi si multa verdeata. De altfel, la Baia Mare, scoala baimareana de pictura a fost infiintata inca din 1896. Anul acesta implinindu-se 120 de ani de pictura.

Pensiunea Pictorilor va pune la dispozitie camere cu pat single, matrimonial, paturi twin, triple si camere matrimoniale superioare. Fiecare camera dispune de internet WIFI, baie proprie, apa calda nonstop si incalzire centrala. Datorita experientei profesionale in serviciile hoteliere, curatenia este mereu la inaltime si, de altfel, detaliul cel mai important.

In vara acestui an, toate camerele si toate spatiile comune au fost renovate cu vopsele si produse girate de importatorul german STO. Mai mult, datorita implinirii celor 120 ani de la infiintarea Coloniei Pictorilor, am dedicat doua camere matrimoniale superioare artistilor Hollosy Simon si Ferenczy Karoly. Primul este intemeiatorul Coloniei, iar cel de-al doilea, recunoscut de altfel si de artistii maghiari, drept cel care a continuat munca acestuia, pana la venirea lui Eugen Pascu.

Va asteptam!

Cartea de Oaspeți Pensiunea PICTORILOR

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login