Obiective Turistice Praid

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.

1 oferte de Obiective Turistice în Praid

sortate după:

Salina Praid

Obiective Turistice Praid, str. Garii nr. 44
Salina PraidVă invităm într-un mediu de climat unic. Recomandăm pentru toată lumea, şi nu este un secret faptul că şederea în microclimatul salinei este benefic în anumite probleme de sănătate.

Pentru persoanele sănătoase mediul subteran ajută la relaxare, la înfrumuşirea pielii şi la revigorare.

Baza de agrement este amenajată la "Orizontul 50", care se află la o adâncime de 120 m de la suprafaţă. Transportul persoanelor se face cu autobuzele salinei pe o distanţă de 1250 m până la poarta de intrare în baza de agrement.

Odata ajunşi la nivelul Bazei de agrement, vă puteţi bucura de prezenţa tuturor dotărilor specifice unei mici comunităţi: sistem de iluminat, wireless şi televiziune, terenuri de joacă pentru copii, spaţii de creaţie şi agrement, capelă ecumenică, cafenea, cinema 3D şi o farmacie cu produse naturiste. Toate acestea având menirea de a oferi o recreere pentru cei care vor să petreacă clipe plăcute într-un mediu plăcut si inedit.

Temperatura medie anuală din subteran este de 16 grade Celsius.

Pe traseul de ieşire din Baza de agrement la "Orizontul 60" găsiţi zona de vizitare Panorama Belvedere "Mina Iosif". Tot la acest nivel puteţi face o degustare de vinuri şi puteţi servi masa bucurându-vă de un meniu variat de produse preparate în restaurantul propriu.

În decursul unei an ne vizitează aproximativ 400 000 de persoane, iar în sezonul de vară numărul persoanelor care intră în incinta salinei ajunge pâna la cifra de 2500-3000/zi.

În perioada de vară după vizita din subteran vă aşteptăm şi la ştrandul nostru.

Contraindicaţii la vizită:

tuberculoză
bolile acute respiratorii
tensiune mare (faza a treia)
cardiopatie ischemică
boala Basedow
boala sistemului nervos manifestată prin leşinări şi ameţeli
claustrofobie
sarcină avansată


Tel: 0266 240200

Praid
languages ro en de hu fr es it