Săli de Conferințe Valea Prahovei

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.

4 oferte de Săli de Conferințe în Valea Prahovei

sortate după:
50 locuri
Sala este ideală pentru: - sesiuni de training - cursuri de limbi straine, utilizare calculator, limbaje de programare, etc - seminarii - workshopuri - dezbateri - conferinte - mese rotunde - expozitii - receptii Sala si clădirea în care este situată, reprezintă locul ideal pentru organizare evenimente, în special corporate și se poate configura în funcție de nevoile dumneavoastră, [...] citește mai mult »
Brebu, str. Principala, nr. 7A
200 locuri
Hart Hotel are 2 sali de conferinta cu capacitate de 200 de locuri, respectiv 40 de locuri,foaier elegant pentru pauzele de cafea, internet wireless, videoproiector, flipchart, scaune cu masa de scris.
Predeal, Timisul de Sus, Sos. Nationala, nr. 5
50 locuri
Suru Hotel & Restaurant este, de asemenea, locația ideală pentru organizarea de întâlniri de afaceri, workshop-uri, conferințe și de team building corporate. Sala de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri este perfectă pentru orice tip de întrunire. Mesele și scaunele pot fi organizate în format Classroom sau U Shape, iar priveliștea spre munții Bucegi completează cadrul [...] citește mai mult »
Poiana Țapului,
120 locuri
Capacitate 120 locuri in teatru, 60 U-shape Lumina naturala, scaune de conferinta cu masuta rabatabila, videoproiector, flipchart, wifi. Organizam activitati de teambuilding atat indoor cat si outdoor.
Predeal, Str. Trei Brazi, nr. 20

Valea Prahovei
languages ro en de hu fr es it